#TraumaticIncidentReduction(TIR): Ons woon in ‘n land met van die hoogste misdaadsyfers ter wêreld en in Suid-Afrika is Kaapstad een van die stede wat die swaarste daardeur getref word. Arbeidsbediening het in die lig hiervan onlangs vier persone laat oplei in Traumatic Incident Reduction (TIR) om hul gemeenskappe hierin by te staan: 4 in George en […]

KALKBAAI: Dis wonderlik as gemeentes ons Biblia-werkers wat die vissers en hul gemeenskappe bedien, uitnooi om meer van hul inspirerende werk te kom vertel. Die NGK Riversdal het tydens die Week van Gebed vir Marvin en Veronika Petersen genooi om vir die gemeente meer van hul werk te kom vertel. Wat ‘n groot vreugde om […]

GEORGE: Ds Floors Meyer laat weet: “Die eerste groep van 12 middelvlakbestuurders van Bethesda in George het gister (Donderdag) ook hulle sertifikate ontvang nadat hulle die Bright Star-program suksesvol voltooi het. “Dis gewoon amazing! Tydens die geleentheid gistermiddag was daar diep emosies toe sommige lede getuig het van die emosionele en geestelike transformasie wat hulle […]